Vergunningen 2018

Maandag, 4 december 2017

De vispas is alleen geldig als u daarbij ook de Gezamenlijke lijst van Nederlandse Viswateren of de App Visplanner.nl
op uw telefoon heeft staan en deze gelijk kan tonen
Voor wateren die niet in deze lijst of op de App staan is het verboden te vissen.
De sierwateren die vallen onder Aalsmeer , daar mag alleen gevist worden als de Vispas van een vereniging is die onder Sportvisserij Midwest Nederland valt.
(zie lijst binnenzijde van de omslag en bladzijde 1, voor deze regels bladzijde 25 en 26 in welke wateren is toegestaan)
Voor andere wateren in Aalsmeer mag alleen gevist worden door leden van Vislust-Aalsmeer, leden moeten bij hun vispas ook de vergunning en bewijs van lidmaatschap direct kunnen tonen.
Als men zich niet houd aan deze regels , zijn ze aan het vissen zonder vergunning, volgens de visser wet kan dat een boete opleveren.